Být blogerkou má občas i super výhody. Jednu takovou výhodu jsem měla 31.3 v kulinárním studiu Cocina Rivero, kde jsme spolu s holkama vařily dobroty z Alpro produktů. Celým večerem nás provázel šéfkuchař Jan Souček a fotograf Martin Malý.
Radili nám, jak jídlo správně vyfotit a dali nám spoustu užitečných tipů a rad ohledně foodstylingu. Na setkání jsem se moc těšila, přeci jen se na takové akce podívám jen občas, takže jsem se těšila nejen na to, co si uvaříme, ale třeba i na super příležitost se poznat s jinými blogerkami. Když jsem byla na Dove tiskovce, moc holek jsem nepoznala. Proto jsem byla ráda, když jsme se rozdělily do dvojic a já se seznámila s Barčou.
Moje premiéra se studenou okurkovou polévkou
Jsem moc ráda, že jsem narazila právě na Barču, protože je ještě víc upovídaná, než jsem já a myslím si, že jsme si skvěle padly do noty. Společně jsme uvařili studenou okurkovou polévku, která mi moc chutnala. Myslím si, že bude super jako letní osvěžení, kdy většina z nás nemá hlad.
Celerovo-bramborový krém a losos
Hlavní chod byl losos s celerovo-bramborovým krémem. Já jsem místo lososa zvolila tofu, protože lososa nejím. Při vaření hlavního chodu jsem se seznámila s Verčou, se kterou jsme toho měly hodně společného. Zejména to, že s vařením ještě nejsme úplné kamarádky a vše se musíme nejdřív naučit. Nejvíc jsem se ale těšila na dezert, což byl puding s jablečným želé a skořicovou oplatkou a byl výborný!
Jsem moc ráda, že jsem se mohla setkání také zúčastnit a poznat tak dvě skvělé holky, se kterými toho mám hodně společného. Ochutnala jsem skvělé dobroty a naučila jsem se hodně nových věcí. Určitě zkusím i doma několik jídel a pokud budete chtít, podělím se s Vámi, jak jídla dopadli. Zajímali by Vás recepty na jídla, které jsme si zkusily? Určitě mi dejte vědět, protože se s Vámi ráda podělím.
Mějte se krásně a já moc děkuji společnosti Alpro a portálu blogerky.cz za skvělou zkušenost a milé setkání. Karolína
Vyzerá to ako super akcia 🙂 Dezert vypadá taktiež veľmi chutne.
LifeAsIva
♥GIVEAWAY♥
Comments are closed.